Tämän kakun ohjeen löysin anulilliltä joka on löytänyt sen martoilta:) oli ihan hyvä kakku, tuota muruseosta mitä laitettiin väliin olis kuulunu tulla päällekki, mut vahingosa laitoin kaikki väliin.

ohje on niin iso, ettei oo tottunu tekemään näin isoja kahvikakkuja, mutta jos suuremmat pirskeet on ni mikä ettei:)

200g voita

3dl sokeria

3 munaa

2tl vanilja-aromia

1prk kermaviiliä

5½dl vehjnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

½tl suolaa

½tl soodaa

Murukerros:

1½dl fariinisokeria

1dl vehnäjauhoja

2tl kanelia

ripaus suolaa

3rkl voita

Vaahdota voi ja sokeri. lisää kananmunat sekoittaen. lisää vanilja-aromi ja kermaviili. lisää myös keskenään sekoitetut kuivat aineet.

nypi muruseosta varten kaikki aineet "muruiksi". voi kannattaa ottaa huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

kaada puolet taikinasta isoon voideltuun irtopohjavuokaan (laitoin pohjalle leivinpaperin ja voitelin reunat) ripottele päälle puolet muruista, lisää lopputaikina ja siihen päälle sit vielä loput murut.

paista kakkua 175asteessa n. 50-60min. anna jähtyä ja herkuttele.