1247168300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247168331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

pohjaksi tein 2 kääretorttupohjaa gluteenittomana eli perunajauhoilla. välissä kerma ja mansikkahillo. vähä myös banaania. koristeet marsipaania. aarrearkku muovia:)

Gluteeniton kääretorttupohja:

5 munaa

2dl sokeria

2dl perunajauhoja

2tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää seos muna-sokerivaahtoon sihdin läpi varovasti puuhaarukalla sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista toiseksi alimmalla tasolla 180 asteessa noin 20 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperille ja anna jäähtyä.