Siskonkans täytettiin ja koristeltiin sacherkakkuja, siskon tekemät pohjat. Huono on kuva, mutta jäi paremmat ottamatta siinä hötäkässä.

200g voita
200g vehnäjauhoja (3dl)
200g tummaa suklaata
150g tomusokeria (4dl)
150g sokeria (1,5,dl)
10 keltuaista
9 valkuaista
3tl vaniljasokeria

Hiero voi, tomusokeri ja vaniljasokeri pehmeäksi vaahdoksi. (oon teheny ylleiskonneella. ) Lisää keltuaiset yksi kerrallaan ja sulatettu suklaa. Sulata suklaa vesihauteessa, älä päästä kosteutta suklaaseen. Vatkaa valkuaiset ja sokeri pehmeäksi, ei liian kovaksi vaandoksi ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi varovasti jauhot taikinaan. Kypsennä hyvin voidellussa, tasapohjaisessa vuoassa 175-180 asteessa tunti tai kunnes on kypsä. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.
 

kostutettiin kahvilla reilusti ja väliin aprikoomarmeladi. Päälle levitettiin apsikoosimarmeladi jota keitettiin hetken pienen vesitilkankanssa.

Kuorrutukseen:

200g suklaata

1½dl kermaa

Kerma kuumennetaan kattilassa, lisää pilkottu suklaa ja hämmentele tasaseksi. valuta kakun päälle samantien:)