Tämä oli tosi hyvää:) Mimmin blogissa törmäsin tähän, ohje on alunperin hellapoliisin. mä tein tän vähä isompaa vuokaan ja laitoin vähä enemmän täytteitä.Mansikoita ei alkuperäsessä ohjeessa oo käytetty, mut mimmi vinkkas että se passais ja hyvin passaski, tuli vähä raikkautta mukaan, hellepäivänä sitä kaipaaki:)

Pohja:

200 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina tai muita tummia keksejä
75 g margariinia tai voita sulatettuna

2 rkl kahvia tai maitoa
 

Täyte:

3 dl vatkautuvaa kermaa
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa (laitoin valkosuklaa-limerahkaa)
1 dl sokeria ( laitoin vajaan)
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta + 2 rkl vettä
1- 2 rkl sitruunamehua (laitoin 1 rkl)
1½ isoa daimia murustettuna

Koristeeksi;

daim-suklaata tai muuta ....minä leikasin  2 palaa daimia ( saksilla...oli kätevää) ja lisäksi vielä rouhittua valkosuklaata.

Valmistaminen;

Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi tai maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ( halkaisija 20 cm). Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen 5-10 min. Lisää rahkan sekaan sokerit, sitruunamehu ja sulatettu suklaa sekä daimmurut. Vatkaa kerma vaahdoksi.Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki ja yhdistä haalea liivateneste rahkaseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Yhdistä täytteeseen kermavaahto nostellen.Tarkista maku ja lisää sokeria oman mieltymyksesi mukaan. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä kylmässä 2-3 tuntia tai mieluummin yön yli. Koristele vuoasta irrotettu kakku Daim-murskalla tai suklaarouheella.