pohja:
125g voita
1dl sokeria
2 keltuaista
1dl maitoa
1½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
päälle:
2 valkuaista
1½dl sokeria
1tl vaniliinisokeria
täyte:
2dl kermaa
banaania
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri. Lisää joukkoon keltuaiset. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidonkans taikinaan.
levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.
vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. lisää sokerit vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. levitä marenki taikinapohjan päälle
ja paista uunissa 175 asteessa 15-20min.
anna jäähtyä.
leikkaa keskeltä kahtia. pilko banaanit ja levitä ne toiselle puoliskolle, levitä kerma päälle ja sitte asettele toinen puolisko "kanneksi".
Kommentit