pohja:
10 LU bastogne-keksiä (laitoin vähä enemmän ku tein isoon vuokaan.)
1rkl sokeria
1tl vaniljasokeria
50g sulatettua voita
täyte:
200g vadelmia (käytin mansikkaa ku se on meilä suositumpaa)
4 liivatelehteä
1/4dl hedelmämehua
200g vaniljatuorejuustoa
200g vaniljajogurttia
½dl tomusokeria
1prk creme vanillaa
Sulata ja valuta marjat. hienonna keksit. Lisää sokerit ja sulatettu voi kekseihin. painele keksiseos vuokan pohjalle. asettele vadelmat keksien päälle.
pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.
vatkaa tuorejuusto, jogurtti ja tomusokeri keskenään. lisää liivatteet jotka on sekotettu kuumaan mehuun. vatkaa creme ja lisää seokseen.
kaada vuokaan ja anna hyytyä vaikka yön yli jääkaapissa.
Kommentit