pohja:

10 LU bastogne-keksiä (laitoin vähä enemmän ku tein isoon vuokaan.)

1rkl sokeria

1tl vaniljasokeria

50g sulatettua voita

täyte:

200g vadelmia (käytin mansikkaa ku se on meilä suositumpaa)

4 liivatelehteä

1/4dl hedelmämehua

200g vaniljatuorejuustoa

200g vaniljajogurttia

½dl tomusokeria

1prk creme vanillaa

Sulata  ja valuta marjat. hienonna keksit. Lisää sokerit ja sulatettu voi kekseihin. painele keksiseos vuokan pohjalle. asettele vadelmat keksien päälle.

pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.

vatkaa tuorejuusto, jogurtti ja tomusokeri keskenään. lisää liivatteet jotka on sekotettu kuumaan mehuun. vatkaa creme ja lisää seokseen.

kaada vuokaan ja anna hyytyä vaikka yön yli jääkaapissa.