1103903.jpg

Tämän ohjeen otin anna-lehdestä, sielä nämä oli kolmen suklaan piparit, mutta se valkosuklaa mistä olis kans pitäny tehä nuita raitoja pinnalle unohtu kauppaan:)

½pkt  (500g) piparkakkutaikinaa

1pkt (400g) suklaamurotaikinaa

Mokkakreemi:

50g pehmeää suolatonta voita

1tl cappuccino-pikakahvijauhetta

1tl vaniljaesanssia

50g tomusokeria

Suklaaraidoitus:

muutama pala valko, maito ja tummaa suklaata

Kauli molemmat taikinat noin 15kertaa 25cm levyiksi. leikkaa levyt pitkittäin kahtia ja jaa palat 10 osaan. paista niitä 200asteisessa uunissa 5-7 min. jäähdytä.

sekoita kulhossa pehmeä voi ja pikakahvijauhe, mausta vaniljalla ja tomusokerilla. Levitä kreemi piparkakkujen päälle ja nosta päälle suklaamuropiparit. Paina kevyesti, jotta täyte tasottuu. sulata suklaat erikseen ja koristele pikkuleivät.