Tämän ohjeen otin anna-lehdestä, sielä nämä oli kolmen suklaan piparit, mutta se valkosuklaa mistä olis kans pitäny tehä nuita raitoja pinnalle unohtu kauppaan:)
½pkt (500g) piparkakkutaikinaa
1pkt (400g) suklaamurotaikinaa
Mokkakreemi:
50g pehmeää suolatonta voita
1tl cappuccino-pikakahvijauhetta
1tl vaniljaesanssia
50g tomusokeria
Suklaaraidoitus:
muutama pala valko, maito ja tummaa suklaata
Kauli molemmat taikinat noin 15kertaa 25cm levyiksi. leikkaa levyt pitkittäin kahtia ja jaa palat 10 osaan. paista niitä 200asteisessa uunissa 5-7 min. jäähdytä.
sekoita kulhossa pehmeä voi ja pikakahvijauhe, mausta vaniljalla ja tomusokerilla. Levitä kreemi piparkakkujen päälle ja nosta päälle suklaamuropiparit. Paina kevyesti, jotta täyte tasottuu. sulata suklaat erikseen ja koristele pikkuleivät.
Kommentit